Sebișenii s-au despărțit cu un succes de proprii fani, Radu – omul de gol al Naționalului

Niciun comentariu

Formația de pe malul Crișului Alb a modificat numărul victoriilor stagionale chiar la intrarea în vacanță. Împotriva „satelitului” celor de la Pandurii, diferența a făcut-o mijlocașul de bandă, Zoran Radu, cu o „dublă” venită după pauză, în condițiile în care oltenii erau cu un om mai puțin pe teren.

Conform așteptărilor, confruntarea a avut un pronunțat aer de vacanță. S-a jucat deschis cu garda joc, ocaziile fiind destul de numeroase în special la buturile oaspeților. Zoran Radu, Bogdanovici și mai ales Velici l-au cruțat, însă, pe Oprița. Nici Mărgărit nu a înscris la o mare situație a Pandurilor, care apoi și-au complicat situația chiar înainte de odihnă.

Celea a fost eliminat de pe teren, astfel că sebișenii au prins curaj. Și, la 4 minute de la reluare, Radu a pătruns de pe dreapta în centru și a deschis tabela cu un șut plasat. Sarabanda ocaziilor a continuat, dar cel care s-a lipit din nou la gol a fost„Zoki” Radu. Fostul mijlocaș al Becicherecului a repetat – oarecum – faza de la primul gol, iar Oprița s-a recunoscut din nou învins. Nemaiavând ce pierde, oltenii au forțat golul, pe care l-au obținut cu 6 minute înainte de final. Pîrvulescu a tras bine de la 16 metri și juniorul Tomșa nu a mai putut interveni. Pe final, Naționalul nu a mai riscat și a încheiat la cota 48 de puncte.

„Azi, spre deosebire, poate, de alte meciuri am jucat fotbal, am avut atitudine și am câștigat meritat acest meci. Ne bucurăm că ne-am despărțit cu o victorie de suporterii noștri, cărora le mulțumim pentru susținerea din acest campionat, pe care am fi dorit să-l încheiem și mai sus. Va trebui să eliminăm toate greșelile comise în acest an, căci altfel am ars gazul degeaba. Vă promit, însă, că veți vedea o echipă mult mai puternică din vară încolo”, a precizat Călin Cojocaru, team-managerul „alb-albaștrilor”. 

Formații:

 Sebiș: Tomșa – Bogdanovici, Stupu, Zurbagiu (65 Rus), Cherecheș – Avramescu, Sas (80 Pricop) – Z. Radu, Keita (82 Pricop), Susan – Velici. Antrenor: Călin Cojocaru

Pandurii II: Oprița – Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu – Tudor, Cioiu (62 Dodoi), Dănăricu (67 Pîrvulescu), Pîrcălabu (75 R. Dumitru) – Cocină, Mărgărit (85 Scurtu).Antrenor: Claudiu Mocioi

Arbitri: Valeriu Demian (Zalău) – Gheorghe Tarba și Ștefan Lar (ambii din Baia Mare)

Observatori FRF: Dionisie Matei (Zalău), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

***

Iată rezultatele înregistrate în această seară în ultima etapă din Liga a 3-a (seria a IV-a):

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Millenium Giarmata 3-0
Silaghi Perju (25), Telescu (48 pen.), D. Băban (52)

Naţional Sebiş – Pandurii II Târgu Jiu 2-1
Zoran Radu (49, 72) / Pârvulescu (84)

CNS Cetate Deva – CSM Lugoj 2-2
Lintaru (1, 75) / Mânecan (12), Precupanu (90)

CS U Craiova II – Metalurgistul Cugir 2-3
Florea (8), Drăghici (40) / Cârstean (11), Piko (60), Necşulescu (73 – pen.)

Măgura Cisnădie – ASU Poli Timişoara 5-1
Neguţ (32, 34 – pen., 48), Unguru (50), I. Petrescu (71) / Birău (73)

CS Ineu – ACSO Filiaşi 3-0 (f.j.)
ACSO Filiaşi a anunţat FRF că nu se prezintă la acest meci.

Mâine, ora 18

FC Hunedoara – Minerul Motru

Performanţa Ighiu stă

Clasament

clasc

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu