Sebișenii par a avea o misiune facilă în fața Filiașilor, dar Cojocaru atenționează: „Sunt olteni și au foame de puncte!”

Niciun comentariu

Se spune că fotbalul e frumos și prin prisma faptului că îți dă mereu prilejul revanșei. Iar Național Sebiș are de muncit serios pentru a sterge impresia proastă lăsată la precedenta apariție pe arena „Crișana”. Chiar dacă nu au întâlnit o formație ce a rupt gura târgului, Velici et. comp. au fost de nerecunoscut, iar rezultatul nu putea fi decât o înfrângere în fața Cugirului.

Codașa ASCO Filiași pare a veni la momentul potrivit la Sebiș, totul e ca și jucătorii în „alb-albastru” să conștientizeze gradul de îndatorare față de proprii susținători. Pe asta se bazează și antrenorul Naționalului, încurajat de evoluția bună de la Lugoj, ce – însă – a adăugat doar un punct în clasament. „Cu toate că nu am câștigat și nu am marcat marți, jucătorii noștri au avut atitudine. De la ea trebuie să pornim și cu Filiașul, încă din primul minut, fără să ne subestimăm adversarul. Nu trebuie să uităm că întâlnim o echipă ce nu a scăpat de emoții, ce încă are foame de puncte și vine din Oltenia. Astfel de formații sunt mereu periculoase dacă nu le tratezi serios pe tot parcursul meciului. Și, dincolo de revanșa ce trebuie să ne-o luăm față de suporterii noștri pentru eșecul urât cu Cugirul mai avem nevoie și de punctele ce ne consolidează locul 4. Nu trebuie să uităm că mai stăm o etapă și nu vrem să ne scape această poziție”, a explicat Călin Cojocaru. După disputa cu trupa lui Cosmin Petruescu, Sebișul i-a pierdut pe Stupu și Keita (suspendați) și Neacșu (accidentat). Mâine, de la ora 18, ar trebui să revină în circuit Rosenblum și, cu siguranță, Avramescu.

Arădeanul Cassian Maghici a marcat în ultima etapă pentru FC Hundedoara la Filiaşi şi echipa din Oltenia şi-a depus candidatura la retrogradare! „Rezultatul de egalitate era echitabil. Hunedoara a avut însă în componenţă jucători mai experimentaţi şi ne-a învins. Noi am jucat cu 7 tineri născuţi în 1996 sau 1997. La fel vom face şi la Sebiş, noi pregătim sezonul viitor, dăm credit tinerilor şi nu gândim la retrogradare” a spus Dragoş Bon, antrenorul Filiașului.

Oltenii sunt conştienţi de dificultatea partidei. „Ne aşteaptă un meci dificil pentru că întâlnim una din echipele bune ale seriei. Va fi greu şi pentru că e o deplasare lungă, pe care o vom face în ziua jocului. Ne va lipsi Nicolae Neacşu, căpitanul echipei, care e suspendat. Sper ca Georgescu, Pârvuică şi Cimpoeru să fie refăcuţi până vineri. Dar şi aşa, eu sper ca jucătorii mei să se bucure de  fotbal, iar publicul care va asiste la meci să fie satisfăcut de spectacolul pe care îl vom oferi împreună cu echipa gazdă” a adăugat Bon.

Formații probabile:

Național Sebiș: Tomșa – Rosenblum, Bogdanovici, Zurbagiu, Cherecheș – Sas, Avramescu – Z. Radu, Mihuța, Susan – Velici. Antrenor: Călin Cojocaru

ACSO Filiași:  Lascu – Orban, A. Lupu, Istudor, Cimpoeru – Moraru, Obeanu, Popescu, Georgescu – Duriță, Pârvuică. Antrenor: Dragoș Bon

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu