Sebișeanul Mihuța rămâne la Sebiș pentru o promovare: „Am început să fim o familie”

Niciun comentariu

Odată cu venirea la Sebiș, Călin Cojocaru a transferat mai mulți timișoreni, însă doar doi de la fosta sa echipă, Millenium Giarmata: George Păduraru și mijlocașul Ionel Mihuța. Portarul a devenit istorie pe malul Crișului Alb în iarnă, pentru ca mijlocașul de 22 de ani să aibă ceva probleme în această primăvară, în special cu Rică Neaga la timonă. Cojocaru i-a dat din nou încredere și l-a convins să continue și la anul în „alb-albastru”.

– Ionel, la fel cum ați început sezonul, se părea că veți fi una dintre pretendentele la promovare, ce s-a întâmplat cu voi?

– În prima parte a campionatului a fost antrenor domnul Cojocaru. El ne ştia de la Timişoara, mulţi dintre noi am mai lucrat împreună. Am format un grup unit, am început să fin ca o familie, am avut rezultate bune. În partea a doua, la începutul returului, au venit mai mulţi jucători noi. De fapt au venit în pregătirea de iarnă, în cantonament. Unii dintre ei nu mai jucaseră în ultimul timp. La primul meci din retur, de exemplu, eu nu am prins lotul. Eu am mai lucrat cu Rică Neaga la Giarmata. În câteva etape câţiva jucători au plecat, a revenit Călin Cojocaru şi iarăşi am început să avem rezultate. Din păcate, nu am reuşit să intrăm cu adevărat în lupta pentru promovare.

– Ce vă mai rămâne de făcut în acest sezon în care mai aveți de jucat doar o partidă. 

– Ne propunem un joc cât mai bun şi trei puncte. Jucăm acasă, suntem favoriți, dar trebuie să demonstrăm pe teren ceea ce putem. Avem de luat o revanșă față de Pandurii II, poate înfrângerea din tur ne-a scos puțin din calculele încă din iarnă.

– Cum ai comenta prestația ta pe parcursul acestui sezon? Îți pare rău că ai ales Sebișul?

– Prestaţia mea a fost medie spre bună. În tur am fost constant până la eliminarea din meciul cu ASU Poli. După aceea am fost rezervă două meciuri. În retur am jucat cînd şi când, mi-am ieşit puţin din mână. Atât cât am jucat mi-am făcut datoria, am avut câteva asisturi pentru Gelu Velici, am contribuit şi eu la victoriile cu 1-0.

– Ești un jucător tânăr și încă ai aspirațiile, care ar fi acestea?

– În proporţie de 90 la sută voi juca la Sebiş şi în campionatul viitor. Domnul Cojocaru m-a convins să rămân aici. La Sebiş sunt condiţii bune, sunt şi student, sunt aproape de casă. Îmi doresc să reuşim o promovare la finalul campionatului viitor.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu