Sântana a dat peste cap calculele hârtiei și a redevenit campioană județeană la juniori

Niciun comentariu

Ultimul act al competiției juniorilor mari din fotbalul județean s-a încheiat cu o mare surpriză. Victoria Zăbrani, formație ce a utilizat în Liga a IV-a constant 7-8 componenți din echipa ce a evoluat și azi contra Unirii Sântana,  a căzut de pe un cal alb în numai 45 de minute.

După un 1-0 la pauză (gol înscris de Nibu după o fază colectivă) și o prestație ce nu trăda mari probleme, jucătorii de pe Mureș au făcut o a doua repriză mizerabilă, în special din punct de vedere al atitudinii. Stanciu a profitat de o eroare în lanț a defensivei Victoriei pentru 1-1 (min. 56), pentru ca în decurs de 6 minute (65 și 71), Bud să reușească „dubla” după două faze identice – șuturi din careu din lateral dreapta.

Când Zăbraniul a rămas în zece după eliminarea lui Ianc era clar să Sântana a scăpat câștigătoare pentru al treilea an consecutiv, dar de data aceasta din postura de outsider al finalei.

Formații:

Unirea Sântana:  Matiș – Ani, Poghirc, Toader, Pașca – Balaban (Ardelean), Vârciu, Josan, Marc (Politic) – Stanciu (Vesa), Bud. Antrenor: Cosmin Popa.

Victoria Zăbrani: Stănilă – Hojda, Botuși, Zopota (Tompoș), Țop – Achim, Ianc, Nibu, Samoilă – Pruteanu (Burcă), Rancov.  Antrenor: Leontin Pința.

Arbitri: Radu Bîtea – Alina Mihoc, Paul Radu.

Observator AJF: Corneliu Tiulea

 

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu