Samsung recheamă milioane de maşini de spălat, după ce mai mulţi oameni au fost… răniţi

Niciun comentariu

Compania sud-coreeană Samsung recheamă, în întreaga lume, 2,8 milioane de maşini de spălat cu încărcare verticală, în urma raportării a numeroase cazuri de rănire.

Nici nu a apucat Samsung să îşi calculeze pierderile de pe urma telefoanelor explozive, că deja are o nouă problemă. A anunţat că va chema în service 2,8 milioane de maşini de spălat vândute în Statele Unite din 2011 până în prezent.

Alţi 733 de clienţi au reclamat această problemă, care, potrivit Samsung afectează 34 de modele de maşini de spălat.

În Statele Unite deja au fost intentate procese de oameni ale căror astfel de aparate electrocasnice au explodat.

Problemele ar fi provocate de cuvele care se pot separa de maşinile de spălat. Acestea generează o forţă atât de mare încât, în unele cazuri, piesele sar afară şi îi rănesc pe utilizatori.

Compania sud-coreeană spune că maşinile vibrează foarte tare atunci când sunt prea pline sau când spală materiale impermeable şi există riscul ca unele componente să se desprindă.

Nu e de mirare că Samsung suflă şi în iaurt când vine vorba de defecţiuni, după ce a trebuit să retragă de pe piaţă o întreagă generaţie de telefoane Samsung Galaxy Note care riscau să izbucnească în flăcări. Iniţial compania a crezut că a reuşit să repare această defecţiune periculoasă. Însă incendiile au continuat, aşa că s-a decis înlocuirea lor definitivă cu alte modele, ceea ce a afectat afacerile Samsung.

Compania sud-coreană a oprit recent producţia telefonului Galaxy NOTE 7, model predispus la explozii. Un eşec estimat la cel puţin 5 miliarde de euro. 

sursa: www.digi24.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu