Rus, utistul care a desfăcut apărarea Chindiei pentru trei puncte: „Suntem cu cuțitul la os, să ne concentrăm la maxim!”

Niciun comentariu

Pe 31 octombrie 2015, echipa fanion a Aradului obținea ultimul succes în fața Chindiei Târgoviște. Se întâmpla pe arena din Aradul Nou în cadrul etapei a 11-a Ligii a 2-a, golul victoriei, cel de 2-1 fiind opera lui Ciprian Rus. Atacantul de 25 de ani a scăpat în viteză spre poartă după devierea lui Curtuiuș și l-a executat pe Meilă cu un șut puternic din drop. De atunci, în ambele partide disputate cu trupa lui Croitoru, ambele în deplasare, „alb-roșii” nu au mai cunoscut gustul victoriei. „Îmi aduc aminte cu plăcere de acel gol, dar e istorie. Mâine e un alt meci, unul decisiv pentru noi. Suntem cu cuțitul la os, trebuie să ne concentrăm la maxim  și să credem până în ultima secundă în noi, așa cum am făcut-o marea majoritate a partidelor disputate în acest sezon. Mâine seară vom știi dacă speranțele rămân aprinse, iar pentru asta nu avem voie să ratăm victoria”, spune utistul.

Rus are 6 goluri în această stagiune, majoritatea reușite în campania de toamnă. În acest an, rapidul „vârf” a marcat doar în derby-ul de la Pîncota, în penultima etapă a campionatului regulat, stafful tehnic preferând mai de fiecare dată cuplul de atacanți Man – Curtuiuș. „Ca oricărui atacant îmi lipsește golul, dar nu eu sunt important în toată această ecuație. Dacă echipa merge bine fără mine și sunt alții mai în formă, e normal să mă pregătesc cât mai bine și să-mi aștept rândul. E important ca atunci când sunt trimis pe gazon să-mi fac treaba cât mai bine. Regret mult faptul că nu mi-am putut ajuta echipa la Mediaș, din păcate nu ne-a ieșit nimic sâmbăta trecută”, a adăugat Cipri Rus, care a început titular la Mediaș datorită problemelor cu viza medicală a lui Strătilă.

Atacantul recunoaște meritele târgoviștenilor, dar e convins că UTA se poate impune mâine. „Se poate spune că cei de la Chindia pot fi considerați surpriza plăcută a play-offului sau cel puțin a ultimei luni de zile, dar nu sunt invincibili. Au slăbiciunile lor, doar trebuie să profităm de ele. Ne bazăn enorm și pe suporterii noștri, care ne-au ajutat mereu și care, poate fără să-și dea seama, ne-au impins de la spate spre multe rezultate bune acasă”, a concluzionat Rus.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu