România o elimină pe Anglia din Campionatul European U21! România 4 – 2 Anglia

Niciun comentariu

Momente incredibile la Cesena unde naționala României învinge selecționata Angliei după ce englezii au revenit de 2 ori în meci. Partida a început grozav pentru naționala României care a avut 3 ocazii mari de a înscrie încă din primele minute. Dennis Man reușește să înscrie în minutul 32 dar golul este anulat pe motiv de offside. Elevii lui Rădoi intră la pauză cu un rezultat de egalitate.

La începutul reprizei a 2-a englezii reușesc să domine în ceea ce privește posesia, iar tricolorii încearcă să se impună pe contraatac. În minutul 74, la capătul unui contraatac reușit, Florinel Coman primește mingea în interiorul careului dar este faultat de Kenny Jonjoe. Pușcaș reușește să înscrie din penalty și ne pune în avantaj. În minutul 80 Demarai Gray îl invinge pe Radu cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri. La doar 5 minute distanță, Ianis Hagi marchează un gol superb după ce driblează apărarea engleză. România conduce din nou, scor 2-1, dar Tammy Abraham ne egalează in minutul 87. Florinel Coman reușește să înscrie de la o distanță de peste 25 de metri în urma gafei făcute de portarul englez Henderson. Tot atacantul de la FCSB a stabilit și scorul final cu un șut magnific, și acesta de la mare distanță. De notat a fost și prestația portarului nostru, Andrei Radu, care a fost decisiv pe durata întregii partide.

Astfel, naționala noastră reușește să marcheze de 4 ori într-o singură repriză împotriva selecționatei care a avut cea mai bună aparare din calificări (doar 4 goluri primite, la fel ca și Croația). În urma acestui rezultat, tricolorii se află pe primul loc în grupa C, cu 6 puncte.

Meciul care închide campania europeană și care ne poate trimite în premieră în semifinale, este cel contra selecționatei Franței. Partida va avea loc luni, 24.06.2019, de la ora 22:00, tot la Cesena.

Category: mandri.ro, Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu