Robert Cazanciuc susține racolarea magistratilor de către servicii

1365667570Cazanciuc Robert NN 2 1000x600 1

Robert Cazanciuc confirma ca PSD si PNL vor sa dea drumul iar la racolarea magistratilor de catre servicii. Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor are prevazuta din 2005 interdictia explicita ca acestia sa fie acoperiti, lucratori sau colaboratori ai serviciilor de informatii, sens in care dau o declaratie pe proprie raspundere anuala. Prevederea a fost introdusa atunci in urma scandalului cu SIPA.În contextul modificarilor la legile justitiei, ce trec pe repede inainte prin Parlament la initiativa PSD si PNL, Robert Cazanciuc (PSD) a declarat in emisiunea Sorinei Matei, pe 09.10.2022, ca:”Interdictia [de colaborare cu serviciile] se refera la membrii CSM. Interdictia ar trebui sa se regaseasca in legea privind SRI.”, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

https://www.mediafax.ro/…/robert-cazanciuc…

CE MAI AFIRMĂ CRISTIAN TERHEȘ:

1. Interdictia din Legea 303/2004 de a fi acoperit priveste toti judecatorii si procurorii, nu doar membrii CSM, cum fals afirma fostul ministru al justitiei Robert Cazanciuc.

2. Interdictia pentru un judecator sau procuror de a fi acoperit/lucrator/colaborator al unui serviciu de informatii, prevazuta in Legea 303/2004, priveste ORICE serviciu de informatii, nu doar SRI. Daca s-ar muta aceasta interdictie din Legea 303/2004 (sau legea noua privind statutul judecatorilor si procurorilor) in legea SRI, inseamna ca magistratii ar putea fi acoperiti/lucratori/colaboratori ai altor servicii de informatii, gen SIE, serviciul armatei, SIPA din penitenciare si altele care or mai fi.

Acelasi lucru dorit de Robert Cazancioc (PSD) il doreste si Catalin Predoiu (PNL). Prin modificarile toxice pe care le-au sustinut la legile justitiei aceste doua partide demonstreaza ca si-au dat mana pentru distrugerea oricarui dram de independenta pe care sistemul pretins de justitie din Romania il mai are.

  George Maior susține că Dragnea, Kovesi și Ponta au mers în trecut la petrecerile SRI

Aveti aici cel mai bun exemplu de unde se ajunge sa ai la guvernare doua partide globaliste anti-nationale, ce saboteaza suprematia Constitutiei si suveranitatea propriei tari scrie flux24.ro

Categorie: mandri.ro
Tags: acoperiti, Actualitate, cazanciuc, judecatori, sie, sri, terhes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici