Rezultatele probei B de la Bacalaureat

Niciun comentariu

În perioada 15-17 iunie 2016 s-a desfăşurat Proba B – proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea iunie  – iulie 2016. Proba a fost organizată în 3 de unităţi şcolare liceale. Proba s-a desfăşurat conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, atât sub aspect organizatoric (evaluarea a fost realizată de doi profesori evaluatori, fiecare evaluator a completat în borderoul individual nivelul de competenţă acordat candidatului), cât şi sub aspect logistic (sălile de evaluare au fost prevăzute cu camere audio – video, centrul de evaluare a beneficiat de personal de pază şi de personal medical, candidaţii au avut în sală apă, sălile de evaluare au fost izolate de celelalte clase).

În urma evaluării, candidaţii au avut posibilitatea să obţină nivelul de: utilizator mediu, sau utilizator avansat sau utilizator experimentat.

La probă au fost înscrişi 122 de candidaţi. Toți cei 122 de candidați au fost prezenți și au susţinut proba, obţinând următoarele rezultate:

6 candidaţi – nivel avansat

116  candidaţi – nivel experimentat

Nu au fost candidaţi eliminaţi.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu