Revine Calvin în „alb-roșu”?

calvincopil

După două sezoane în tricoul celor de la CS Mioveni, Calvin Ali Tolmbaye ar putea reveni acasă. Argeșenii i-au propus prelungirea contractului, dar puternicul fundaș a spus nu deocamdată. El este în vacanță la Arad și are discuții cu diferite cluburi din zonă, dar nu numai.

Dacă e să ținem cont de politica pe care s-a plecat la UTA, bazată în special pe fotbaliști arădeni, e posibil ca șefii „alb-roșiilor” să-i propună o înțelegere jucătorului de 30 de ani. De doi ani, Calvin este și internațional al Republicii Centrafricane și poate acoperi foarte bine două posturi, cele de fundaș dreapta și fundaș central. Nu mai departe de partida din returul play-offului, disputată în urmă cu o lună la Arad și pierdută cu 1-0, arădeanul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Eftimie Iordan.

Calvin, care a mai evoluat în „alb-roșu” între 2010 și 2012, a fost printre spectatorii barajului dintre Cermei și Feleacu, alături de alți utiști: Cipri Rus, Sebastian Mara, Darius Covaci și Paul Copaci.

Categorie: arad
Tags: calvin arad mioveni internațional, UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici