Rețeaua de bordeluri clandestine destructurată ! La Arad s-au practicat tarife mai mici!

Niciun comentariu

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au efectuat în această dimineață nouă percheziții imobiliare în Constanța și Mangalia, pentru a căuta probe la locuințele a nouă persoane suspectate de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Anchetatorii susțin că cei nouă proxeneți racolau fete sărace, care proveneau din familii dezorganizate, din diferite localități rurale din Constanța, pe care le trimiteau să se prostitueze, în diferite orașe din România, în special din Transilvania. Gruparea a creat un adevărat lanț de bordeluri clandestine, care funcționau în apartamente închiriate în Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu etc.

În fapt, s-a reținut că cei 9 suspecți, toți din municipiul Mangalia, județul Constanța, au constituit în cursul anului 2017 un grup infracțional organizat și, în perioada august 2017 – martie 2018, au acționat în mod coordonat în scopul comiterii infracțiunilor de proxenetism, trafic de persoane și trafic de minori, membrii grupului obținând foloase patrimoniale importante în urma determinării și/sau înlesnirii practicării prostituției, precum și în urma exploatării sexuale a mai multor tinere, unele dintre acestea fiind minore”.

Este pentru prima dată când procurorii DIICOT au de a face cu o rețea de proxeneți care erau atenți până la cele mai mici detalii de marketing. Și pentru asta erau postate anunțuri pe diferite site-uri, promovate contra unor sume de bani. Și ca să nu fie reclamații din partea clienților, cei în cauză au stabilit că fetele vor oferi servicii complete, în funcție de preferințele clienților.

”În ceea ce privește această activitate, membrii grupului le instruiau pe tinere cu privire la modul gestionării anunțurilor postate, astfel încât acestea să fie primele în lista de căutări afișată de site, urmărindu-se racolarea unui număr mai mare de „clienți” și, în final, obținerea unor sume mai mari. De asemenea, tinerele erau instruite cu privire la tarifele practicate, precum și cu privire la modul de abordare a „clienților”, membrii grupului stabilind aceleași tarife când acționau pe raza aceleiași localități. De exemplu, pe raza municipiului Suceava, membrii grupului impuneau practicarea unor tarife mai mari, respectiv 150 de lei pentru un singur act sexual normal sau oral (cu finalizare), 250 de lei pentru o oră și 400 de lei pentru sex anal, în timp ce pe raza altor localități ca Târgu-Jiu, Arad sau Oradea s-au practicat tarife mai mici”.

sursa evz.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu