Recomandarea cinematografică a săptămânii

Niciun comentariu

În această săptămână, recomandarea mea este filmul: James Bond – Spectre.

Adevărul este că nu mi-a fost foarte greu să aleg acest film și probabil că nici arădenilor nu le va fi foarte greu să-l aleagă din filmele disponibile in cinematografe. Totuși, pentru cei care nu sunt convinși deja, am decis să întocmesc o listă cu motive pentru a merge la acest film.

Să începem cu bugetul filmului. Acesta se pare că este în jurul sumei de 300 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai scump film cu agentul 007. Ca și comparație, Casino Royale, primul film din această serie a lui Daniel Craig, a avut un buget de aproximativ 150 milinoane de dolari.

Al doilea motiv este Christoph Waltz. Un actor care îmi place foarte mult și care ridică valoarea fiecărui film în care joacă. În cazul în care nu ma credeți, vă recomand să-l urmăriți în: Django Unchained, Inglorious Basterds și The Zero Theorem. În acest film el va interpreta rolul lui Oberhauser și sunt sigur că o va face perfect.

Rămânem la capitolul distribuție și o menționez pe Monica Bellucci. Faptul că este considerată de mulți ca una dintre cele mai frumoase femei din lume ar fi motiv suficient, dar mai este un motiv ce o face specială pentru acest film. Ea devine cea mai bătrână „bond girl”, având 51 de ani.

De la femei, trecem puțin și la mașini. Un alt subiect la care agentul secret excelează. În acest film putem admira DB10 a celor de la Aston Martin. Un coupé argintiu de toată frumusețea. Partea mai puțin frumoase este că aceasta a fost produsă doar pentru acest film, fiind construite doar 10 exemplare, toate folosite în producție.

Desigur nu putem evita subiectul muzică, iar pentru acest film melodia centrală a coloanei sonore este interpretată de Sam Smith și se numește Writing’s on the wall, luând locul piesei Skyfall, interpretată de Adele pentru filmul cu același nume și piesei Another way to die interpretată de Jack White și Alicia Keys, ce ne-a încântat în filmul Quantum of Solace.

Ultimul motiv pe lista mea este faptul că acesta va fi și ultimul film în care agentul secret va fi interpretat de către Daniel Craig. Deja există multe speculații și controverse în ceea ce privește înlocuitorul, fiind speculate nume mari precum: Idris Elba, Damian Lewis, Michael Fassbender, Tom Hiddleston și Henry Cavill.

Trailerul îl puteți viziona aici.

Acestea sunt doar câteva motive pentru a viziona acest film și sper că și-au îndeplinit misiunea de a convinge. Mie nu îmi rămâne decât să vă urez: Vizionare plăcută!

Xander Gabe

Category: Cultura, mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu