Puștii de la CSȘ Gloria au pierdut în ultimele minute calificarea la finala pe țară la juniori D!

Niciun comentariu

Atmosferă de mare derby în această dimineață pe arena din Sînicolau Mic. Aradul și Timișoara au încrucișat săbiile într-un nou episod fotbalistic, asezonat cu momente tensionate, răsturnări de scor și un gol decisiv venit cu 3 minute înainte de ultimul fluier. Toate astea în fața a două galerii gălăgioase și pasionale, formate în special din părinții sau rudele actorilor din iarbă, campionii Aradului și Timișului la juniori D.

Prima repriză a fost electrizantă. Gazdele au condus de două ori, prin „dubla” lui Merciouiu, dar ASU Poli a revenit de fiecare dată pe tabelă prin Ursu și Simedru, acesta din urmă marcând din penalty. Tot de la punctul cu var, „alb-violeții” puteau înscrie la mijlocul părții secunde, dar Roșca a ghicit execuția aceluiași Simedru. Totuși, poliștii aveau să dea lovitura cu trei minute înainte de ultimul fluier și loteria penalty-urilor, prin Gașpar, care a înscris la capătul unei lovituri de colț.

Timișorenii au sărbătorit calificarea alături de părinții lor, în timp ce „galben-albaștrii” au fost dărâmați în urma rezultatului final: 2-3.

„Toată lumea s-a temut de Poli, noi am reușit să jucăm de la egal la egal cu ei. Am și dat două goluri din acțiune și am luat trei din faze fixe, dar – până la urmă – și acestea fac parte din joc. Mai dureros este că am luat gol ca și la meciul cu Pandurii cu trei minute înainte de final. La copii e greu să prevezi nesincronizările, mai ales când sunt multe emoții la mijloc. Încă nu avem experiența meciurilor importante. Când ai 1-0 și 2-1 acasă, trebuie să ții mai bine de scor, dar noi am fost de fiecare dată egalați după două-trei minute. Dar, așa te călești, important este că Poli nu a fost peste noi, iar un rezultat de egalitate era echitabil. Apoi, la penalty-uri se putea întâmpla orice. E bine că Aradul are echipe bune la toate nivelurile de copii și juniori, bat mereu la poarta finalelor, câteodată – însă – e nevoie și de noroc. În final vreau să-i felicit pe copii și părinți, au fost 4 zile frumoase la această zonală, cu o prestație peste așteptări a echipei noastre. Nimeni nu ne dădea nicio șansă, dar eu zic că nu ne-am făcut de rușine și chiar puteam și mai mult”, aexplicat Dinu Donca, antrenorul CSȘ-ului, după finala zonelei de la Arad.

Alex Roșca, Dennis Tambor, Paul Andreescu, Alin Maxim, David Petruț, Cristi Mihai, Marcel Merciouiu, Mario Buzan, Andrei Mocan, Flavius Costea, Sergiu Stoica, Samuel Onișor, Sergiu Goian și David Deteșan e lotul folosit de arădeni la competiția desfășurată de joi până azi pe terenul din Sânicolau Mic.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu