PRINŢESA DIANA, APROAPE UCISĂ DE BULIMIE! MĂRTURIILE APAR ÎNTR-UN DOCUMENTAR CONTROVERSAT

Niciun comentariu

Pe 31 august se împlinesc 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Mai multe televiziuni britanice au pregătit documentare despre viaţa prinţesei. Într-unul dintre ele, prietenii şi apropiaţii ei au vorbit despre problemele de sănătate pe care le avea Lady Di.

Fosta profesoară de balet a Prinţesei Diana, Anne Allan şi prietenul ei din copilărie, Dr. James Colhurst, au vorbit de problemele cu bulimia de care suferea Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Afirmaţii apar într-un documentar care va fi difuzat pe Channel 4. Mai mult, problemele s-au accentuat după ce Diana a aflat de amanta soţului său, Camilla Parker Bowles.

Fratele prințesei Diana a încercat să împiedice difuzarea fără precedent în Marea Britanie a unui documentar incisiv în care Lady Di evocă viața sa amoroasă și eșecul mariajului cu prințul Charles. Postul Channel 4 a confirmat că a fost contactat de Charles Spencer, fratele Dianei, dar a insistat că va difuza filmul controversat duminica viitoare, așa cum este prevăzut.

Documentarul ”Diana: In her own words” (Diana: În propriile ei cuvinte) este realizat pe baza unor imagini înregistrate între 1992 și 1993 de Peter Settelen, profesorul de dicție al prințesei. Prințesa povestește că se gândea să fugă de la Palatul Buckingham încă din anii ’80 cu bodyguardul ei Barry Mannakee, de care s-a îndrăgostit și care a murit în 1987 într-un accident de motocicletă. Mai târziu, în film, ea sugerează că iubitul ei ar fi putut fi ”eliminat”.

Diana revine pe larg asupra suferințelor din timpul căsătoriei ei cu prințul Charles, cu care nu s-a întâlnit decât de treisprezece ori înainte de ziua cea mare și cu care relațiile sexuale erau reduse la minimum. Ea critică, de asemenea, familia regală și puțina consolare pe care a putut-o găsi la Regina Elisabeta a II-a.

Diana, prințesă de Wales, prima soție a moștenitorului tronului Marii Britanii, prințul Charles, și-a pierdut viața într-un accident de mașină în Paris la 31 august 1997, la vârsta de 36 de ani, alături de Dodi al Fayed, în timp ce erau urmăriți de paparazzi pe motociclete.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu