Primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Dan Diaconu, audiaţi la Poliţie în cazul porţii de la intrarea în oraş care a căzut în timpul unei furtuni şi a ucis un tânăr

Niciun comentariu

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL) şi viceprimarul Dan Diaconu (PNL) au fost audiaţi la Poliţie, vineri, în cazul porţii de peste 50.000 de euro care se afla la ieşire din Timişoara şi care în timpul furtunii din luna septembrie anul trecut a căzut peste maşina unui tânăr. În urma incidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa.

 Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Timiş, primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Dan Diaconu au fost vineri la audieri în dosarul penal deschis de poliţişti în cazul porţii de la intrarea în oraş, pe Calea Lugojului, care a căzut peste o maşină, în timpul unei furtuni, omorând un tânăr.

În 17 septembrie 2017, o furtună puternică a doborât poarta de intrare în oraş, pe Calea Lugojului, care fusese reabilitată cu 50.000 euro, peste maşina unui tânăr care se adăpostea de vântul puternic, la marginea şoselei. În cădere, poarta l-a omorât pe bărbat.

 Poliţia a deschis atunci un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, Primăria Timişoara a dispus o expertiză a lucrărilor la acea poartă scrie news.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu