Primăria Arad organizează dezbatere publică pentru reglementarea traficului greu

Niciun comentariu

Municipalitatea intenționează să aducă unele modificări în privința desfășurării traficului greu în oraș. Noile reglementări privind accesul și circulația în municipiu a utilajelor și vehiculelor care transportă marfă vor fi supuse dezbaterii publice vineri, 19 februarie, începând cu ora 14.00, în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ.

Proiectul de hotărâre privind ,,aprobarea Regulamentului de acces și circulația utilajelor și a autovehiculelor de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în municipiul Arad’’ poate fi studiat la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri). Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la acest proiect.

Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

 

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu