Închideți granițele! Nu sacrificați un popor întreg pentru niște voturi

Niciun comentariu

Domnilor politicieni e timpul să lăsați politica deoparte.

Suntem singuri împotriva unui dușman ascuns în fața căruia dezideratele voastre politice nu ar mai trebuii să conteze. Avem medici,asistente,personal medical și civil, poliție și alte forțe de ordine care “luptă” pe front pentru a nu se repeta în România tragedia din Italia. Personalul medical și civil triază de cele mai multe ori fără echipament corespunzător și fără teste. Domnilor politicieni noi nu beneficiem de sistemul medical din Italia iar ei au deja peste 3000 de morți. Știți cum arată un sicriu sigilat ?Aveți curajul să vă imaginați ce se poate întâmpla în România în cazul în care veți scăpa pandemia de sub control ???

Politicienii italieni au greșit când au încercat sa-și protejeze turismul neraportând la timp infecția cu COVID 19. Astăzi sunt pe punctul de a depășii China la numărul de morți și de infectați. Voi politicienii români, se pare că nu ați înțeles nimic din exemplul Italiei și în continuare sunteți tentați doar să vă consolidați capitalul politic.

Inchideți granițele politicieni români renunțați la jumătățile de măsură, faceți-vă datoria, luați orice decizie necesară pentru români indiferent cât ar fi de grea.

Acum trebuie să aveți grijă de 16000000 de romăni!

Astăzi și mâine suntem convinși că nu vă veți simții confortabil, însă poimâine s-ar putea să aveți un popor vindecat și recunoscător.

Diaspora !!!

Acum e momentul să ne demonstrați că sunteți români adevărați.

Rămâneți în țările voastre până medicii găsesc o soluție și hai să trecem împreună peste drama asta.

Calin Costea/Mândrii Că Suntem Arădeni

Category: mandri.ro
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu