Pokemon Go, jocul care atrage milioane de oameni a ajuns şi în România

Niciun comentariu

Pokemon Go, jocul care a captivat o lume întreagă, a ajuns, în weekend, şi în România.

Sâmbătă, în prima zi în care Pokemon Go a apărut în ţara noastră, jocul a fost mai greu de accesat, dintr-un motiv foarte simplu. În aceeaşi zi, el s-a lansat şi în alte ţări din Europa, dar şi din Japonia. Din această cauză, serverele au avut mari probleme, iar în unele ţări nu au funcţionat deloc.

 

Pokemon Go – de ce este atât de special jocul cu „monstruleţi”

 

Pokemon Go s-a lansat în urmă cu o săptămână, în statele Unite, şi a cucerit deja milioane de useri. Ce are acest joc atât de special? Ei bine, noutatea absolută este aceea că îmbină realitatea cu aventura virtuală şi îi dă utilizatorului impresia că face parte din joc. Jocul Pokemon Go este gratuit, disponibil pe IOS şi pe AppStore.

 

Pokemon Go – cum se joacă

 

Pokemon Go nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu, în care tot ce trebuie să faci este… să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să apeşi pe el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi în pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

 

Trebuie să ştii însă că acest joc care a cucerit lumea are şi câteva neajunsuri. În primul rând, atunci când îl downloadezi, trebuie să îţi faci un cont. O dată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul, iar mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate.

 

Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit, luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

 

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu