Planul neașteptat al lui Marius Copil: „Să candidez la președinția FRT!”

F5C8E720 2752 4F01 9D9D 61CBD9450A16

Marius Copil (32 de ani), cel mai important jucător român din circuitul ATP de simplu al ultimilor ani, și-a dezvăluit planul pentru salvarea tenisului românesc.

Marius Copil plănuiește să candideze pentru o funcție de conducere în cadrul Federației Române de Tenis (FRT), în viitorul nu foarte îndepărtat.

In condițiile în care FRT se zbate in haos de mai multi ani, Marius Copil plănuiește să se implice și să candideze la șefia forului tenisistic: „După carieră, o să depindă foarte mult dacă o să reușesc să am o situație financiară bună sau nu. Dacă o să fie bine, mi-ar face mare plăcere să candidez pentru președinția sau ca director general al Federației Române de Tenis, ca să încerc să schimb.

Știu că e foarte greu, dar nu îmi plac lucrurile simple. Îmi place să mă chinui mult!. Cred că, cu o echipă bună, poate dacă ar veni și Horia lângă mine, alți jucători, să aducem niște sponsori plus să vină banii care ni se cuvin de la stat. Aș vrea să reîmprospătez federația”, a spus Marius Copil în podcastul lui Mircea Mester.

FRT a pierdut trei ani finanţarea de la buget din cauza proceselor care i-au fost intentate, dar Copil e convins că poate aduce schimbarea:

Să dăm praful jos, pentru că România are mulți oameni talentați, nu doar în tenis!

Cred că îi putem ajuta pe oameni să își facă o carieră, să nu trebuiască să plece în străinătate, cum am plecat și eu, și mulți alții… Așa îi pierzi. Am putea să adunăm mai mulți bani la federație și să construim o structură care să funcționeze,” a adăugat Marius

  Apple blochează computerele MacBook Pro şi iMac Pro reparate ''acasă''

sursa prosport.ro

Categorie: mandri.ro
Tags: arad, federatie, frt, marius copil, tenis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici