Petre, eroul UTA-ei contra „alb-violeților”: „Îmi dau încredere aprecierile președintelui FRF”

Niciun comentariu

La începutul stagiunii de Liga a 2-a, poate cele mai mari așteptări în dreptul juniorilor îl vizau pe Adrian Petre. Însă, din diferite motive, alții au fost remarcații. Masivul atacant a prins rareori lotul primei echipe în ultimul timp, dar în finala de Cupa României cu Poli a fost omul de gol al „alb-roșiilor”.

Internaționalul Under 18 a decis, practic, câștigătoarea cu o „dublă” în repriza secundă, deși, a avut cel puțin încă o șansă clară de gol înainte de pauză. „Mă bucur că am reuşit să câştigăm cu atât mai mult că am jucat împotriva lui Poli. Mi-am făcut treaba, dar puteam face chiar mai mult pentru echipă. A fost un drum lung, greu, acum suntem bucuroşi. Pentru mine, aceste goluri mai îmi îndulcesc puțin sezonul, unul nu foarte reușit. Aș fi vrut să fiu mai implicat la prima echipă, dar sper să profit de șansele ce vor urma”, a spus tânărul utist.

Răzvan Burleanu și-a amintit numele lui Adi Petre, pe care l-a mai remarcat la o acțiune a naționalei în Anglia.  „Normal că îmi dau încredere aprecierile preşedintelui Federației. Mă determină să muncesc şi mai mult şi să am încredere în mine. Dar, nu numai eu merit laude, fiindcă toți ne-am remarcat și nu doar azi. Formăm o generaţie foarte bună, sperăm că în viitor toţi vom evolua cu UTA în Liga 1”, a a adăugat „vârful”, care i-au apreciat și pe susținătorii de la Deva: „Suporterii ne-au ajutat foarte mult, au fost aproape de noi. Ne-au împins de la spate, le mulţumim”.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu