Percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată

perchezitii stiri.ro

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 99 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. Au fost ridicate peste 280 de kilograme de cannabis, bani falși și echipamente IT.

În perioada 3 – 16 noiembrie a.c., 337 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

Astfel, au fost organizate 42 de acțiuni operative, fiind efectuate 99 de percheziții domiciliare, pentru probarea activității infracționale a 194 de persoane, dintre care 31 au fost reținute sau arestate și una a fost plasată sub control judiciar.

De asemenea, au fost ridicați în vederea confiscării 37.500 de lei, 12.300 de euro, 2.300 de lei falsificați, 1.550 de euro falsificați, 300 de dolari americani falsificați, o armă de foc, 2 arme albe, 6 HDD, 4 autoturisme, o unitate centrală, 3 laptopuri, 3 tablete, 35 de telefoane mobile, 9 cartele SIM și 8 medii de stocare.

De asemenea, au fost ridicate 194.200 de țigarete, 400 de grame de marijuana, 165 de  comprimate de Ecstasy, 4 doze de heroină, 257 de grame de cocaină, 284 de kilograme de canabis, 8 plante de canabis, 138 de kilograme de masă vegetală, 425 de grame de substanțe psihoactive, un cântar electronic și 2 grindere.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Categorie: mandri.ro
Tags: arad, criminalitate, perchezitii, stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici