Percheziţii la Arad: Droguri distribuite prin curier rapid

droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au efectuat nouă percheziţii domiciliare, astăzi, vizând traficanți care trimiteau droguri prin curier rapid. Perchezițiile au avut loc în Arad, în Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, în cadrul unei acţiuni vizând persoane care cumpărau și vindeau droguri de risc și produse care ar avea efecte psihoactive.

Procurorii spun că, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, trei suspecţi  ”au constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive (etnobotanice)”.

În urma cercetărilor de până acum, s-a stabilit că drogurile și substanțele psihoactive erau comandate de către membrii grupului de pe diferite site-uri de internet (în special din Marea Britanie), iar apoi distribuite în țară la mai mulţi consumatori.

„S-a reţinut că unul dintre membrii grupului distribuia, prin intermediul firmelor de curierat, droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive la mai mulți consumatori de pe raza  județelor Arad, Sibiu, Mureș, Maramureș, Timiș și Hunedoara”, precizează DIICOT.

În urma percheziţiilor, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 400 de grame de masă vegetală, două arme de foc deţinute fără drept, un laptop, nouă telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

 

 

Categorie: arad
Tags: arad, curier, droguri, investigatii, perchezitii, procurori, rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici