Patru persoane au fost prinse în flagrant la furat

Niciun comentariu

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au fost depistate în flagrant în timp ce furau din magazine.

Astfel, polițiștii Secției nr.2 Micalaca cercetează un bărbat de 28 de ani și o tânără de 19 ani, care au fost depistați în flagrant în timp ce furau produse alimentare în valoare de aproximativ 300 de lei, dintr-un supermarket de pe Calea Radnei din municipiu. Aceeași tânără este cercetată și de polițiștii de ordine publică, fiind depistată în flagrant sustrăgând produse alimentare și nealimentare în valoare de peste 580 de lei, din alte două supermarketuri din municipiu.

Mai sunt cercetate de polițiști: o femeie de 63 de ani, din Arad, care a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiu, și o femeie de 47 de ani, care a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea mai multe produse dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 90 de lei.

În toate cauzele, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor depistați sustrăgând din magazine, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu