Pădurar împușcat in Maramureș de către hoții de lemn

Niciun comentariu

Romsilva susţine că pădurarul împuşcat mortal în Maramureş încerca să împiedice tăierea ilegală de copaci. De la începutul acestui an au fost 16 cazuri de pădurari agresaţi, iar în ultimii cinci ani aproape 170.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Regia Naţională a Pădurilor (RNP) Romsilva, pădurarul era angajat de 7 ani la Direcţa Silvică Maramureş.

„Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori. Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii”, se arată în comunicat.

La locul incidentului a mers de urgenţă directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) Romsilva, Gheorghe Mihilescu, care a transmis un mesaj de condoleanţe.

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu