O mare companie anunță concedieri masive

Niciun comentariu

OMV Petrom, a doua companie din România, ia în calcul posibile restructurări atât de proiecte, cât şi de număr de salariaţi, pentru a face faţă vremurilor volatile care afectează toată industri de petrol şi gaze din lume, informează Ziarul Financiar.“Având în vedere evoluţiile pieţei, acest proces de analiză a proiectelor este continuu şi ar putea duce, printre alte măsuri avute în vedere, şi la reducerea numărului de salariaţi. Însă nu se poate vorbi de un obiectiv numeric, ci de unul calitativ, respectiv re­zilienţa companiei într-un mediu de piaţă nefavorabil, men­ţi­nând totodată deschise opţiunile pentru revenire, în cazul îm­bu­nă­tăţirii contextului de preţ”, au declarat pentru ZF repre­zen­tanţii OMV Petrom.

La finalul lunii septembrie 2015, compania avea 16.200 de angajaţi.

Joi, 18 februarie, OMV Petrom îşi va anunţa rezultatele financiare pe tot anul trecut, care ar putea aduce compania pe pierderi pen­tru prima dată de la privatizarea din 2004.

Nici acţionarul majoritar al Petrom, grupul austriac OMV, nu are o viaţă mai bună, în contextul căderii sectorului petrolier. OMV a anunţat vineri că va scoate la vânzare reţeaua de benzinării deţinută în Turcia, Petrol Ofisi, unde era cel mai mare jucător.

Sursa: antena3.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu