O fetiţă de 11 ani a născut un copil conceput cu propriul ei frate! Băiatul avea 13 ani când sora lui a rămas gravidă

Niciun comentariu

Caz înfiorător în Spania! Autorităţile locale anchetează cazul unei fetiţe de 11 ani care a născut un copil conceput cu propriul frate în vârstă de 14 ani. Micuţa a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de stomac şi i-a şocat pe medici. Fetiţa nu a ştiut ce i se întâmplă atunci când a intrat în travaliu. 

Părinţii fetei au declarat poliţiştilor că nu ştiau nimic despre sarcină. Aceştia credeau că micuţa suferă de probleme intestinale şi au dus-o de urgenţă la spital. Copila era însă gravidă şi a născut un băieţel perfect sănătos. Nici ea nu ştia că este gravidă, la această vârstă fragedă neînţelegând complet ce i se întâmplă.

Poliţiştii vor să stabilească acum circumstanţele în care s-a întâmplat incestul. Autorităţile vor apela la testele ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului. De asemenea, ei vor să stabilească dacă relaţiile sexuale dintre cei doi fraţi minori au fost concensuale. Când fetiţa a rămas gravidă, băiatul avea 13 ani. El nu va suporta rigorile legii deoarece este minor.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu