Noi detalii în ancheta accidentului de la Brașov

Niciun comentariu

Alexandra Iliescu, din Iași, unul dintre elevii care erau în autocarul care s-a răsturnat vinerea trecută la Brașov, accident soldat cu decesul a patru persoane, a povestit despre incident.

 

Autocarul, care efectua o cursă de la Iași la Arad, unde transporta elevi de la Palatul Copiilor și de la Colegiul Octav Bancilă, s-a răsturnat vineri în județul Brașov, patru persoane, cei doi șoferi, profesorul Cătălin Pop, și un tânăr de 19 ani, murind.

 

Eleva spune că profesorul Cătălin Pop nu a fost de acord cu mini-autocarul folosit la transport.

„Înainte să plecăm, profesorul Cătălin Pop a strâmbat puțin din nas la vederea mini autocarului. Am fost 28 de persoane cu tot cu șoferi și profesori. Un elev a fost luat din Roman, unde profesorul i-a cedat locul lui băiatului. După câteva ore de mers s-a simțit un miros de ars, de fum, dar soferii nu au dat importanță. Am făcut un popas la o pensiune, un restaurant unde șoferii nu au consumat băuturi alcolice, ci energizante. După alte câteva ore am făcut un popas în Brașov unde șoferii au băut doar apă din lada frigorifică”, a povestit eleva pentru Buna Ziua Iași.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu