Nicolae Robu luptă pentru un nou mandat de primar al Timişoarei

Niciun comentariu

Copreşedintele PNL Timiş Nicolae Robu şi-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat de primar al Timişoarei, el anunţând că a strâns 14.000 de semnături de susţinere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul în funcţie al Timişoarei, Nicolae Robu, însoţit de candidaţii la Consiliul Local Timişoara şi membri PNL, a depus, luni, dosarele cu semnăturile de susţinere la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Timişoara, aflat în sediul Primăriei.

După depunerea dosarelor de candidatură, Robu a anunţat că a strâns peste 14.000 de semnături de susţinere, în timp ce pentru candidaţii PNL la Consiliul Local Timişoara s-au strâns circa 9.000 de semnături.

Când a coborât de la Biroul Electoral de Circumscripţie, Robu şi însoţitorii săi s-au întâlnit cu preşedintele interimar ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu, care venea să depună semnăturile de susţinere pentru candidaţii partidului la alegerile locale din 5 iunie. Fostul şef SIE l-a întrebat pe primar câte semnături a strâns, Robu răspunzând „cam 14.000”, iar Meleşcanu a replicat: „Noi 16.000, dar în patru exemplare”.

La finalul evenimentului, Robu a afirmat că speră să obţină peste 50 la sută din voturile timişorenilor şi că doreşte majoritate absolută şi în CL Timişoara.

„Vrem să avem 18 consilieri locali pentru a avea o majoritate şi pentru hotărârile de CL care implică patrimoniul. Eu cu PSD nu o să mai fac coaliţie în viaţa mea. E o vorbă, niciodată să nu spui niciodată, dar cu PSD, cu oamenii pe care îi are în judeţul Timiş eu nu mai pot să port o discuţie de colaborare”, a spus Robu.

 

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu