Nepotul antrenorului de box de la Dinamo l-a măcelărit cu sabia pe un temut interlop!

Niciun comentariu
  1. Cezar Petcu, nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, l-a tăiat cu sabia pe liderul Clanului Sportivilor, Marius Alin Alecu, zis Bebino. Primul, membru al Clanului Țiganilor, a fost provocat de către rival, iar ProSport vă prezintă toată povestea.

Sursele ProSport susțin că starea de tensiune mocnea de ceva vreme, din decembrie anul trecut. Cezar Petcu ar fi bătut o persoană care a vrut apoi să se adreseze Poliției, dar anumiți membrii din lumea interlopă au intervenit și situația s-a liniștit fără a se apela la oamenii legii. După o perioadă, Cezar Petcu, zis Joe, a primit un telefon din partea lui Bebino, lider al Clanului Sportivilor, acesta cerându-i 500 de euro drept „recompensă” pentru că l-a scăpat de eventualele probleme, deși, din câte se pare, nu a avut niciun cuvânt de spus.

Joe, nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, s-a arătat intimidat în primă fază, după care i-ar fi transmis lui Bebino că e de acord să se întâlnească, locul fiind stabilit în zona Petricani din București, una rău famată. „King Kong din Berceni” a venit alături de șofer și încă o persoană, iar în momentul în care a coborât din limuzină i-a dat o palmă lui Joe, după care la scurt timp a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe un apropiat al nepotului tehnicianului dinamovist, deranjat fiind că acesta era plasat la o distanță foarte mică, cu rolul de a-l ataca la comandă.

După gestul rivalului, Joe a apelat și el la arme albe. În plus, fiind pe teritoriul cunoscut, toți apropiații din cartier i-au bătut crunt pe Bebino, pe numele său real Marius Alin Alecu, și cei doi oameni ai săi, liderul Clanului Sportivilor încasând lovituri cu urmări grave: degete tăiate, tendoane și spatele despicat.

Victimele au ajuns de urgență la Spitalul Colentina, acolo unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiați ai răniților, mulți dintre ei membrii marcanți ai Clanului Sportivilor. Forțele de ordine și-au făcut apariția la fața locului pentru a se evita un alt conflict de proporții, iar acum Cezar Petcu, dar și Bebino sunt acuzați de tentativă de omor. Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetările continuă scrie prosport.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu