Nefericitul Vela semnează cu Preafericitul Daniel pentru Sfânta lumină…

Niciun comentariu

Nefericitul Vela a semnat cu Preafericitul Daniel pentru Sfânta lumină însă se pare că în noaptea de înviere cadrele MAI vor da conform legii Sfânta amendă, nu Sfânta lumină!”.
Asta după ce în protocolul respectiv ministrul VELA reușește performanța unică în lume de a trimite pompierii (cadre MAI) sa ducă foc, la propriu, în curtea enoriașilor.

Telenovela continuă după ce același ministru se contrazice evident cu privire la participarea enoriașilor la slujba de înviere.

„Nu se încalcă nicio regulă, ca să fie cumva deranjat un coleg de-ai mei. În seara de Înviere, oamenii nu merg la biserică după Lumină. Sfânta slujbă şi tot ceea ce ţine de ceremonialul creştin de Înviere se face doar de către preoţi, în biserică, în conformitate cu conceptele şi cu principiile biblice. Nu se duce nimeni după Lumină la biserică. “
După care vine tot Vela:

„Ce am stabilit (…) tocmai că respectă aceste restricţii. Se duc în faţa bisericii doar cei sub 65 de ani. În faţa bisericii de unde iau Sfintele Paşti stau exact ca la magazin. (…)”
Totul este ca la magazin. Preotul are mască, mănuşi, oamenii păstrează distanţă. E chiar mai bine ca la magazin, că la magazin, la raft, se înghesuie lumea”, a declarat Vela.

Se pare că domnul ministru Vela, după cum afirmă dânsul, și-a informat în prealabil superiorii despre “contractul” semnat cu Preafericitul Daniel. Noi nu avem nici un motiv să nu-l credem….

Eu înainte de a face un lucru, ca ministru, este normal că îmi anunţ prim-ministrul şi informez şi preşedintele. Şi domnul preşedinte şi domnul prim-ministru erau la curent cu ce am anunţat aseară.”
Dragă domnule Vela.
Știm că ați sfințit biroul lui Ceauşescu, acum al dumneavoastră de la MAI, deoarece ca ministru ați simțit foarte multă energie negativă. Știm de asemenea că dacă nu ați fi fost primar la Caransebeș v-ați fi dorit să fiți stareț de mănăstire prin Banat.
Ce nu știm încă, este de ce insistați să încălcați ordonanțele militare semnate tot de dumneavoastră până acum, sau mai simplu de ce nu lăsați pe altcineva să poarte geaca aia gri de preferabil un român adevărat cu nume de arab ???
Unuia caruia îi pasă mai mult acum de sănatatea noastră decât de lumina Sfântă.

Calin Costea/Mândri Că Suntem Arădeni

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu