Nagy, după înfrângerea UTA-ei în Ungaria: „Mai avem de muncit și trebuie să ne echilibrăm din punct de vedere al lotului”

Niciun comentariu

UTA a marcat sfârșitul unei prime săptămâni intense de pregătire cu amicalul din Ungaria, de la Balmazujvaros. Roș-albii au deschis scorul prin Cipri Rus, maghiarii au întors rezultatul până la pauză și s-au desprins la 3-1, golul lui Adi Petre i-a readus pe arădeni în joc, dar finalul le-a regăsit pe gazde autoare a încă două goluri.

”Rezultatul umbrește lucrurile pozitive, în prima repriză am avut patru juniori sub 19 ani, iar în a doua am trimis pe teren nouă. Am întâlnit o echipă agresivă, mai avansată în programul de pregătire decât noi, au fost și două eurogoluri, cu șuturi de la distanță. Nu face plăcere scorul și, chiar dacă suntem la început, nu vrem să găsim scuze. Știm că mai avem de muncit și trebuie să ne echilibrăm din punct de vedere al lotului și al concurenței pe posturi. Suferim cu mulți juniori în primul unsprezece, trebuie răbdare și cu ei, au avut un sezon lung. Mai avem o săptămână până la plecare, dorim să formăm un lot competitiv pentru ce urmează”, a punctat antrenorul principal Roland Nagy.

uta-arad.ro

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu