Muzicianul arădean Andrei Găluț este în comă la spitalul Elias

Niciun comentariu

300x300Ioan Andrei Găluț este arădeanul care a câștigat Megastar în anul 2008. Acesta, împreună cu trupa sa „Goodbye to Gravity” își lansa vineri albumul „Mantras of War” la clubul Colectiv din București, unde a avut loc incendiul care a omorât cel puțin 27 de persoane și a rănit peste 180.

Andrei s-a remarcat în 2007-2008 când a câștigat concursul Megastar, în urma căruia a primit un contract cu o casă de discuri și un salariu de 1500 de euro timp de un an. În Arad, el a primit diplomă de membru de onoare al orașului. Este vocalistul trupei metal rock Goodbye to Gravity, fondată în 2011, împreună cu Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Lavinius. Alex Pascu, fiul antrenoarei de scrimă, Ana Pascu, este și el internat în spital.

Aceasta este ultima postare de pe Facebook a trupei Goodbye to Gravity:

Program și reguli de acces pentru lansarea Goodbye to Gravity de astăzi, în Club Colectiv

Bucureștenii de la Goodbye To Gravity își lansează astăzi albumul „Mantras of War”în Club Colectiv. Cu această ocazie, “astronauții” au pregătit un show memorabil, cu invitați speciali și multe alte surprize.

Intrarea este liberă, iar accesul publicului în club se face începând cu ora 20:30.

În seara aceasta la Colectiv, cei care doresc să susțină trupa vor putea achiziționa atât noul disc „Mantras of War”, cât și o gamă variată de noi modele de tricouri, hanorace și accesorii la prețuri promoționale.

Adresa Club Colectiv: str. Tăbăcarilor, nr. 7 – zona Budapesta / Maternitatea Bucur, în incinta fostei fabrici ‘Pionierul’
Acces cu mijloace de transport în comun:
Metrou: M1, M3: Piața Unirii/Timpuri Noi; M2: Piața Unirii/Tineretului
Autobuze: 312, 381
Tramvai: 23

Alte detalii despre locație pe colectiv.ro

În acest moment, rudele lui Andrei se află la București. Se pare că prezintă arsuri pe corp și probleme de respirație. În cazul celor care prezintă arsuri, starea de sănătate se poate schimba de la un moment la altul.

La fel cum am fost alături de el în anul 2008 la concursul pe care l-a câștigat, suntem alături de el și acum dorindu-i să se facă bine și să câștige și de această dată.

Andrei, așteptăm să te vedem la un concert acasă în Arad!

 

Category: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu