„Mister centrare” și promisiunea respectată la Brașov: „La baraj, pe puterile noastre”

Niciun comentariu

Două dintre punctele UTA-ei la Brașov au fost înscrise din faze fixe. Mai precis, la capătul unor lovituri de colț bătute de pe aceeași parte, dreapta, de Bogdan Burlă. Cei care au marcat au fost Dennis Man și Alex Manea prin lovituri cu capul pe finalul celor două reprize.

„Mister centrare” a vorbit despre conjuctura celor două reușite decisive în economia obținerii calificării la barajul de promovare în Liga 1. „La Man nu am vrut să bat cornerul. Executasem slab două faze fixe anterior și chiar i-am spus lui Strătilă să bată el. Dar, Sorin și apoi și <<Profe>>  m-au trimis la colțul terenului și a ieșit bine. În schimb, la Manea a venit totul de la sine. Îi aveam promisă demult o centrare bună, practic de la meciul tur al play-offului cu Brașovul. Chiar m-am gândit că voi da pe el, îl și văzusem că a urcat foarte decis să-și valorifice lovitura bună de cap și a și marcat golul ce ne ține în lupta pentru promovare”, spune tânărul fundaș stânga al arădenilor.

Burlă mai recunoaște că la 2-2 îi treceau prin cap doar gânduri negre și i se părea că minutele se scurg foarte repede. „Sincer, mă și gândeam că vom da cu piciorul la tot ceea ce făcusem bun până în acel moment. Brașovul nu ne lăsa să respirăm, a atacat destul de mult și la 2-2 și aveam dificultăți să ajungem prea des la poarta lor. Dar, nu ne-am descurajat, am continuat să credem în noi și am profitat la maxim de șansa din final”, a adăugat utistul.

„Bătrâna Doamnă” continuă cursa nebună spre un vis ce părea imposibil în startul stagiunii, iar Burlă crede cu adevărat în șansele echipei. „În primul rând, sperăm să trecem de Călărași, ca să ne putem concentra pe dubla cu Voluntariul. Din păcate, am avea parte de patru meciuri în 12 zile, între care două ar fi departe de casă. Dacă formația din Călărași e – oarecum – în situația noastră, Voluntariul va fi proaspătă la ora întâlnirii cu oricare dintre noi. Ba s-ar putea să mai vină și cu avionul până la Timișoara, cine știe. E foarte important să ne dozăm energiile în aceste zile și mai ales să nu uităm că am ajuns aici doar pe puterile noastre. Asta ne dă și mai multă încredere în noi și forță de a lupta mai departe”, a mai punctat Bogdan Burlă.

FOTO: UTA Media Design

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu