Ministrul Carmen Dan a fost în control la Vama Nădlac. Cozile au dispărut!

Niciun comentariu

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne a fost prezentă vineri la Vama Nădlac. Aceasta a verificat aplicarea măsurilor prin care se doreşte reducerea timpiilor de aşteptare la punctul de trecere a frontierei de pe autostradă.

„După ce marți ministrul de Interne, doamna Carmen Dan, a participat la ședința Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, demnitarul a dorit să se asigure în pragul Sărbătorilor Pascale că lucrurile decurg conform eforturilor ministerului de a menține un ritm fluid la punctul de frontieră Nădlac. Am însoțit-o pe doamna ministru, alături de colegii mei, deputații Florin Tripa și Adrian Todor, în această vizită fulger în județul Arad. Am avut plăcuta surpriză de a nu mai vedea, datorită măsurilor luate de ministerul de resort, cozi de mai mulţi kilometri pe autostradă precum în alți ani. Vama Nădlac a fost modernizată recent, în acest moment fiind funcţionale zece intrări pe sens. Ministrul a promis de asemenea că va întocmi un proiect pentru a mai amenaja încă două benzi la intrarea în ţară special pentru camioane”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Toate cele zece artere de pe sensul de intrare în România erau deschise, două pentru autocare, iar opt pentru autoturisme.

Prezenţa ministrului a făcut ca timpii de așteptare pentru cei care ies din țară sau intră să fie doar de câteva minute, spre deosebire de alte zile când era şi de o oră, două.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu