Mii de persoane au participat în primele două zile la Oktober BierFest. Evenimentul continuă și astăzi

Niciun comentariu

Mii de persoane au participat, în primele două zile, la Oktober BierFest Arad aceștia gustând din majoritatea sortimentelor de bere dar și din specialitățile culinare pregătite și urmărind programul artistic divers.

Organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, se declară mulțumiți de atmosfera pe care a oferit-o acest eveniment, încă din prima zi,  și anunță că doresc permanentizarea acestuia, cu o frecvență anuală. Doar în prima zi peste 6.500 de persoane au participat, iar pe parcursul zile de sămbătă numărul acestora a fost mult mai mare.

Oktober BierFest Arad se află la prima ediție și are loc într-un cort special amenajat în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“), timp de trei zile, din 12 până în 14 octombrie 2018.

Festivalul a debutat cu un recital al fanfarei „Pro Amiciția“ din Timișoara, după care a putut fi ascultată muzică tradițională bavareză și dansuri cu ansamblul Banat-Ja și muzică populară din zona Banatului cu Ansamblul „Mureșana“.

Seara s-a încheiat cu recitalul formației Karpaten Band și a lui Bosquito.

În prima zi cei care au participat la festival au consumat brezel, ciolan rotisat, berbec la proțap, fasole cu ciolan, bulz ciobănesc, diferite sortimente de cârnați, carne la garniță, covrigi și alte preparate specifice.

Foarte căutat a fost și renumitul Weißwürste bavarez (cârnați din carne de vită albă, servit cu muștar dulce), care a putut fi servit alături de varză călită, cu covrigi sau pâine.

De asemenea, s-a consumat multă bere atât la sticlă, cât și la halbă și ţap.

De pe mese nu au lipsit deserturile: clătite, ștrudel de mere, gogoși etc.

De la OktoberBier Fest nu a lipsit muzica populară germană, dansurile, muzica folk, fanfare, totul pentru a oferi o atmosferă de petrecere nemțească autentică, pentru toate gusturile.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad îi așteaptă pe arădeni și duminică, în aceeași locație, cu multă distracție, bere și specialități culinare diverse.

Duminică, 14 octombrie

12:00 DJ Edelweiss

13:00 Happy Hour ( Cu prietenii și familia la masă )

14:00 Muzică tradițională bavareză, jocuri si premii, DJ Edelweiss

15:00 Klaudia & Die Burzenland Party Band

16:00 Tradiții românești și bavareze cu ansamblurile folclorice Banat-Ja și

Ansamblul Mureșana

17:00 Klaudia&Die Burzenland Party Band

18:00 Karpaten Band

19:00 Jay Master Brass Band

20:00 Klaudia&Die Burzenland Party Band

21:00 Karpaten Band

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu