Mai mulţi arădeni s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Niciun comentariu

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic: pe D.J.792D, în afara localității Târnova, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din luna februarie a a.c., pe D.J.682, un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, iar pe DN79, în afara localității Zimand Cuz, un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din 28 mai a.c..

A mai fost depistat în trafic conducând un autoturism, pe strada Ioan Slavici din municipiu, un bărbat de 40 de ani din Nădlac, iar în urma testării lui cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

FOTO: arhivă

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu