Maghici avertizează Cermeiul: „Avem tot lotul la dispoziție, vrem să facem un meci bun și un rezultat pe măsură”

Niciun comentariu

Runda cu numărul 24 a Ligii a 4-a Arad a fost una dominată de oaspeți. Una dintre formațiile ce s-au impus pe teren străin a fost Frontiera Curtici, care nu a avut mari probleme la Păuliș.

Avrămuțiu (10), Roza (63) și Prică (78) i-au permis luxul antrenorului lor, Dinu Maghici, să facă faultul de penalty din care Cosmin Gâlcă a înscris în ultimul minut pentru gazde. „Nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei la Păuliș, prilej cu care ne-am și atins matematic obiectivul. Terminăm în primele 6 echipe, iar pentru asta vreau să-mi felicit jucătorii și să mulțumesc conducerii pentru sprijin, cu mențiunea că la anul am vrea să ajungem și mai sus”, a spus Dinu Maghici.

Dar, până una alta, Frontiera Curtici poate decide campiona acestui sezon. Sâmbătă, la Curtici, vine Lunca Teuz Cermei, formație ce nu-și permite pași greșiți dacă dorește să rămână pe primul loc. „Suntem pe locul 5 acum și vrem să rămânem acolo. Asta înseamnă că mai trebuie să facem puncte chiar începând cu etapa viitoare. Știm că întâlnim o echipa de pe primul loc, care ne-a învins de două ori în acest sezon, ultima oară cam acum o lună de zile în Cupa României. Țineam mult la o calificare în semifinale, dar dacă nu a fost posibil vom încerca să demonstrăm acum de ce suntem în stare. Avem și tot lotul la dispoziție, ne bucurăm că niciunul dintre cei cinci jucători aflați la un galben de suspendare nu au fost avertizați la Păuliș și mai revin și Pavel și Piț. Adi a fost accidentat, l-am menajat și va fi din nou apt. Sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pe măsură”, anunță Maghici.

La Păuliș, Frontiera a evoluat în formula: Iacob – Don, Crișan, Pleșca, Gavriș (Morariu) – Parlapan, Hanc (D. Maghici), Nedea, Prică – Roza, Avrămuțiu (Gliguța).

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu