MAE: O familie de trei români nu a fost încă localizată la Nisa

Niciun comentariu

Ministerul Afacerilor Externe informează că, din sesizările primite de la familii, trei persoane de cetăţenie română (soţ, soţie şi un minor) care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost încă localizate, dar existş informaţii că minorul ar putea fi în spital.

„Autorităţile române, prin Ambasada României la Paris şi a Consulatului General al României la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora. În cadrul demersurilor de căutare, se menţine legătura cu Interpolul. Pe baza solicitărilor transmise oficial de ambasada României la Paris cu sprijinul Consulatul General de la Marsilia pentru identificarea familiei de cetăţeni români, conform celor mai recente date furnizate de Celula de Criză franceză, printre minorii răniţi a căror identitate nu a fost încă stabilită, care se află internaţi într-un spital pediatric din Nisa, se află şi un minor care ar putea fi minorul român căutat.

Pe listele oficiale de persoane decedate sau rănite nu figurează până la acest moment persoane de cetăţenie română în afara celor două persoane rănite despre care se ştia. Operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze continuă.

”Ambasada României la Paris menţine legătura permanentă cu Celula de Criză instituită la nivel interministerial la Paris, inclusiv cu Celula de Criză activată la nivelul Departamentului Alpes Maritimes, condusă de ministrul de interne francez. Demersurile instituţionale ale Celulei de Criză a MAE continuă în regim de permanenţă”, dă asigurări MAE.

Sursă: gandul.info

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu