M10 contestă sondajul “Alege Primarul Municipiului Arad”

Niciun comentariu

Unul dintre cele mai noi partide de pe eșicherul politicii românești propune un candidat pentru scaunul de primar și la Arad. Doctorul Adrian Wiener intră în bătălie pentru M 10 și, bineînțeles, a participat alături de ceilalți candidați la sondajul celor de la aradon. Rezultatele nu sunt, însă, recunoscute de M10, iar argumenetele le puteți sesiza în comunicatul de presă de mai jos:

”M10 Arad se delimitează de rezultantele fluctuante și nerealiste din topul candidaților, înregistrate la articolul “Alege Primarul Municipiului Arad”, organizat pe portalul de știri Aradon.ro. Totodată suntem surprinși de nelimitarea statală a IP-urilor de pe care se poate vota. Cunoaștem, desigur, metodele de vot online tip 20USD/mia de click-uri intermediate prin site-uri de microjob-uri sau prin diverse alte metode de modificare permanentă a IP-ului, dar ne mirăm că încă mai sunt folosite în Arad, în anul 2016.

Am semnalat reprezentanților site-ului care organizează acest sondaj faptul că nu avem nicio legatură cu rezultatele înregistrate, care sunt neverosimile, în speranța că vor reacționa și vor reda cititorilor săi, cărora li se adresează direct, solicitându-le votul, o situație reală. Nu dorim să contabilizăm în vreun fel un rezultat care deși ne clasează temporar pe primul loc, nu este obținut în mod corect, pentru că elementul esențial al politicii pe care o promovăm este recredibilizarea clasei politice și renunțarea la manipulare și neadevăr”.

Category: mandri.ro
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu