Lovitură pentru RCS-RDS din SUA

Niciun comentariu
 Compania RCS-RDS ar fi fost dată în judecată din SUA de un grup de oameni de afaceri care-i cer 1,8 milioane de euro, transmite Antena 3. 

Un grup de afaceriști condus de William Hawkins, investitor american, a intrat în urmă cu un deceniu în Ungaria, a investit, a adus tehnologie modernă într-un grup de telecomunicații, dar a fost păcălit de patronul grupului de telecomunicații, a rămas fără bani și fără firme. Grupul în care au investit americanii include compania de televiziune prin cablu i-TV, cumpărată de grupul din care fac parte Digi și RCS-RDS. Tranzacția a avut loc la un an după ce Hawkins a câștigat un proces împotriva i-TV, în urma căruia afaceriștii americani trebuiau să primească 1,8 milioane de dolari. Nu au mai primit, pentru că i-TV a fost cumpărat de RCS-RDS. Hawkins susține că avocații RCS-RDS/DIGI cunoșteau verdictul dat în justiție, dar l-au ignorat.

Hawkins susține că i-a fost imposibil să treacă peste structura de proprietare neclară din spatele Digi, pentru a-și recupera banii.

Grupul de afaceriști a dat din nou în judecată i-TV și toate celelalte firme din grupul RCS-RDS.

Reclamanții cer ca judecătorii să impună grupului RCS-RDS/DIGI și interdicția de a folosi tehnologiile software și configurațiile hardware care le-au aparținut înainte de preluarea i-TV de către furnizorul de internet, potrivit unei anchete Rise Project.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu