Liam Howlett, membru al grupului The Prodigy: Fratele nostru Keith s-a sinucis în weekend

Niciun comentariu

Liam Howlett, membru al grupului The Prodigy, a confirmat, într-un mesaj publicat pe Instagram, decesul solistului Keith Flint, despre care a spus că s-a sinucis.

„Vestea este adevărată, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith s-a sinucis în weekend. Sunt şocat, furios, confuz şi cu inima frântă”, a scris Liam Howlett pe contul de Instagram al trupei.

Acest mesaj a venit după cel publicat pe pagina de Facebook a grupului britanic: „Şocaţi şi foarte trişti, confirmăm moartea fratelui şi celui mai bun prieten al nostru Keith Flint. Un adevărat pionier, inovator şi o legendă. Îi vom simţi lipsa. Vă mulţumim că respectaţi intimitatea tuturor celor implicaţi”.

Keith Flint avea 49 de ani şi a fost găsit fără viaţă, luni dimineaţă în casa lui din Dunmow, Essex.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu