La Turnu, Sederhat şi Pecica se colectează deşeuri electrice

Niciun comentariu

Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) şi Primăria Oraşului Pecica invită locuitorii oraşului şi satelor aparţinătoare să predea deşeurile electrice şi electronice cu ocazia acţiunii de colectare ce va avea loc în zilele de 4 şi 5 martie 2016.

Cetăţenii din Turnu sunt aşteptaţi în faţa biroului local al Primăriei vineri, 4 martie, între orele 9 şi 16, iar în cazul obiectelor voluminoase pot suna la numărul de telefon 0751.117.322, la Mariana Luculescu pentru a solicita transport.

Localnicii din Sederhat sunt aşteptaţi să sune la acelaşi număr de telefon tot vineri, 4 martie, pentru a fi ridicate deşeurile DEEE de la domiciliul lor.

Acţiunea de reciclare se mută sâmbătă, 5 martie, între orele 9-16 la Pecica. Deşeurile electrice şi electronice se vor colecta pe platoul din faţa Primăriei, iar cei care vor să predea echipamente grele sau voluminoase, pot apela la transportul asigurat de organizatori. Programările se fac în ziua colectării, la numărul de telefon 0751.117.322.

„Ca de fiecare dată, participanţii la acţiune care reciclează combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete primesc garantat un număr de patru cupoane în valoare de 10 lei fiecare. Garantat primesc două cupoane de câte 10 lei cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete”, a declarat Pavel Sinka, consilier pentru comunicare.

Toţi ceilalţi participanţi la acţiunea de colectare se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 7 martie, de la ora 11, în faţa sălii Forum.

Premiile extrase vor consta în produse electrice şi electrocasnice.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu