Juniorii UTA-ei se deplasează la Cluj pentru glorie și…euro

Niciun comentariu

Juniorii mari ai „Bătrânei Doamne” au avut ghinion la tragerea de sorți, iar echipa ce va găzdui semifinala Cupei României este Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj. Partida va avea loc joi, la ora 12, delegația arădeană urmând să plece spre orașul de pe Someș mâine.

Până atunci, Roland Nagy trebuie să decidă ce fotbaliști de la echipa a doua va ține în program pentru disputa cu Chindia Târgoviște. Semne de întrebare sunt în dreptul lui Costin, Covaci, Petre și Lazăr, ultimul având cele mai mari șanse să rămână la Arad și asta pentru că nu existe variante pe bancă la fundașii centrali titulari după accidentările lui Gligor și Filaret. În schimb, s-a decis deja ca Amir Jorza, aflat la acțiunea lotului național Under 17 de la Tărlungeni, va face joncțiunea cu  trupa lui Dan Stupar și Adrian Ungur mâine seară la Cluj.

Competiția organizată în premieră de FRF a adus la start cele maibune 16 echipe din campionatul elitelor. Au mai rămas patru, cealaltă semifinală disputându-se tot joi intre Viitorul Constanța și ACS Poli Timișoara. Prin prezența în careul de ași, UTA și-a asigurat deja 1000 de euro din partea FRF, dar arădenii vor să joace finala, pe 16 mai, de la Buftea. Finalista va primi în cont 2500 de euro, iar câștigătoarea – 5000.

FOTO: UTA Media Design

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu