Jucătorii UTA-ei, la un pas să boicoteze primul antrenament al sezonului. Vezi cine i-a convins să iasă totuși pe teren

Niciun comentariu

Atmosferă apăsătoare în această dimineață, la arena „Motorul”, cu ocazia primei întâlniri a utiștilor în noul sezon. Cei 21 de jucători și, probabil, și antrenorii lor ar fi dorit să poarte o discuție cu factorii de decizie din club, pentru a afla exact ce se întâmplă cu restanțele lor financiare din stagiunea trecută. E vorba, în medie, despre trei salarii restante și prime de joc în valoare de aproximativ 11.500 de lei de titular.

Fiindcă singurul membru al staffului administrativ prezent la reunire, Claudiu Drăgan, nu a putut da lămuriri în această privință, fotbaliștii nu au dorit să iasă la prima mișcare a stagiunii. Au cerut o întrevedere cu Alexandru Meszar, care a promis că ajunge în Aradul Nou. Între timp, Sorin Botiș (căpitanul care azi și-a anunțat retragerea) i-a convins pe jucători să-l asculte pentru ultima oară și să participe la mini-ședința de pregătire. În cele din urmă, mai târziu cu 20 de minute decât ora programată inițial pentru debutul antrenamentului, „alb-roșii” au ieșit pe gazon și au făcut câteva ture de teren la pas mărunt timp de aproximativ 45 de minute. Portarii au avut program separat cu Dan Țapoș.

Într-o discuție cu presa, în momentul în care s-a atins și aspectul restanțelor financiare, Roland Nagy a punctat următoarele: „E normal ca după un sezon bun, peste așteptări, cu atâtea realizări, toată lumea să primească ceea ce i se cuvine. Mai ales pentru noi, antrenorii, e important să lucrăm cu jucători mulțumiți, așa că e un aspect care ar trebui clarificat cât mai repede”.

În jurul ora 12,30, la arena „Motorul” a ajuns și Alexandru Meszar pentru o ședință mutată la Hotel „Subcetate”

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu