Issa s-a întors la „vatră”: Senegalezul se pregătește alături de elevii Școlii de Fotbal unde a crescut

Niciun comentariu

La trei zile după ce a sărbătorit îndeplinirea obiectivului în tricoul celor de la Șoimii Pîncota, rămânerea în Liga a 2-a,  Seydina Issa Thiaw Lahi a plecat acasă, la Dakar, în vacanță. Senegalezul nu-și mai văzuse familia și prietenii de un an de zile, lăsând să se înțeleagă că ar putea reveni la Arad sau în România dacă va primi o ofertă tentantă.

Până una alta, dincolo de activități cu membrii familiei și odihnă, Issa își menține tonusul alături de elevii Școlii de Fotbal Jesla. „Am crescut aici de la vârsta de 8 ani și mă întorc mereu cu plăcere. Antrenorii Habib și Abraham pun multă pasiune, sunt câțiva fotbaliști buni printre cei mari, cu siguranță ar face față în fotbalul românesc. Am privilegiul să mă pregătesc alături de ei, dar am și condus câteva antrenamente chiar pe nisip, pe malul Oceanului Atlantic. Încerc să le împărtățesc din experiența mea acumulată în România, paote că într-o zi le va fi de folos”, ne-a mărturisit mijlocașul de 23 de ani.

Având mai multe propuneri atât din România, cât și alte țări europene, Issa spune că se va opri asupra uneia dintre ele săptămâna viitoare. Atâta timp cât Șoimii Pîncota, echipă la care a fost căpitan în ultimul sezon, nu va mai continua în Liga a 2-a, e posibil ca fotbalistul de culoare să o apuce spre alte zări. Din informațiile noastre, Ionuț Popa l-ar dori la ACS Poli, acolo unde s-ar reîntâlni cu foștii săi colegi din Podgorie, Dragalina și Vasi.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu