Ionuț Popa nu a putut-o salva pe ACS Poli de la retrogradarea din Liga 1! Antrenorul arădean a dat vina pe arbitrii

Niciun comentariu

ACS Poli a retrogradat din Liga 1 după ce a pierdut cu 5-0 în deplasare la FC Voluntari, iar Ionuț Popa a fost nervos pe arbitri. Într-adevăr, Cătălin Popa a dat foarte ușor penalti și eliminări, deși alb-violeții au avut și ei o prestație lamentabilă.

Ionuț Popa, care a preluat formația de pe Bega luni, înlocuindu-l pe demisul Petre Grigoraș consideră că ACS Poli nu pierdea dacă arbitrajul era corect. „N-am văzut așa ceva la viața mea, nu se poate așa ceva! Dacă cei din Comisia de Arbitri nu iau măsuri, înseamnă că fotbalul nostru este o nulitate. În mod cert! (n.r. întrebat dacă arbitrajul a influențat jocul) . N-m zis nimic (n.r. întrebat că Voluntari a dat primul gol regulamentar), dar ei au avut o singură ocazie. Noi în prima repriză am avut două-trei ocazii. În repriza a doua noi am avut două ocazii rarisime, dintre care una, de la un metru. Am primit acel 11 metri care a fost fault în atac, se vede de la o poștă și a venit eliminarea lui Cânu care a stricat jocul. Nu se poate așa ceva, a recunoscut și jucătorul lor din atac acum la sfârșitul jocului, pentru că am fost să îl întreb pe arbitru de ce a dat penalty și jucătorul a recunoscut că nu i-a făcut nimic. Iar la al doilea roșu, Doman s-a dus prin alunecare la jucătorul care chipurile era accidentat și apoi s-a ridicat imediat. Așa e ușor să câștigi, îi bați și pe Real Madrid așa. Echipa noastră nu pierdea acest joc în zece oameni și dacă am fi avut un arbitraj bun”, a declarat antrenorul arădean la Digisport.

ACS Poli trebuie să se mai tortureze și duminică, acasă, cu una dintre fostele formații a lui „Mister”, CSMS Iași, în ultima etapă a play-outului Ligii 1.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu