Ionuț Popa e pe cale să îi sufle UTA-ei pe Ignea și Neagu

Niciun comentariu

Dacă George Neagu participă la antrenamentele lui ACS Poli de o săptămână bună, celălalt timișorean dorit cu ardoare de Roland Nagy la UTA, Alin Ignea, a ajuns și el sub comanda lui Ionuț Popa de trei zile. Mai mult, ambii fotbaliști s-ar fi înțeles deja verbal cu conducerea formației de pe Bega, prilej pentru Ioan Miculaș să aibă un mesaj pentru tehnicianul „alb-roșiilor”, prin intermediul oradestiri.ro: Domnul Roland Nagy îi poate dori pe Neagu și Ignea, dar peste un an sau peste doi. Deocamdată sunt jucătorii noștri”.

Într-adevăr, președintele lui ACS a bătut palma cu cei doi, a redactat și contractele, dar, deocamdată, lipsește semnătura fotbaliștilor. Acum nu știm dacă pe cei din conducerea UTA-ei îi mișcă asta și vor acționa în vreun fel. Deocamdată, se remarcă prin inactivitate într-o perioadă în care echipele cu pretenții din eșalonul secund se întăresc serios la nivel de lot.

Un alt fotbalist arădean care a ținut atacul Pîncotei în stagiunea recent încheiată, Dragoș Dragalina, a început și el pregătirile cu ACS Poli în urmă cu două săptămâni. Bineînțeles că nimeni de la UTA nu l-a contactat nici atunci și nici acum, când mijlocașul ofensiv a decis să-și încerce norocul în Liga a 3-a din Austria. Totodată, alți fotbaliști de la Pîncota sunt pe cale să semneze cu alte divizionare secunde sau din eșalonul trei.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu