Ionuț Popa e pe cale să îi sufle UTA-ei pe Ignea și Neagu

  • mandri.ro
  • iunie 29, 2016
  • 0

Dacă George Neagu participă la antrenamentele lui ACS Poli de o săptămână bună, celălalt timișorean dorit cu ardoare de Roland Nagy la UTA, Alin Ignea, a ajuns și el sub comanda lui Ionuț Popa de trei zile. Mai mult, ambii fotbaliști s-ar fi înțeles deja verbal cu conducerea formației de pe Bega, prilej pentru Ioan Miculaș să aibă un mesaj pentru tehnicianul „alb-roșiilor”, prin intermediul oradestiri.ro: Domnul Roland Nagy îi poate dori pe Neagu și Ignea, dar peste un an sau peste doi. Deocamdată sunt jucătorii noștri”.

Într-adevăr, președintele lui ACS a bătut palma cu cei doi, a redactat și contractele, dar, deocamdată, lipsește semnătura fotbaliștilor. Acum nu știm dacă pe cei din conducerea UTA-ei îi mișcă asta și vor acționa în vreun fel. Deocamdată, se remarcă prin inactivitate într-o perioadă în care echipele cu pretenții din eșalonul secund se întăresc serios la nivel de lot.

Un alt fotbalist arădean care a ținut atacul Pîncotei în stagiunea recent încheiată, Dragoș Dragalina, a început și el pregătirile cu ACS Poli în urmă cu două săptămâni. Bineînțeles că nimeni de la UTA nu l-a contactat nici atunci și nici acum, când mijlocașul ofensiv a decis să-și încerce norocul în Liga a 3-a din Austria. Totodată, alți fotbaliști de la Pîncota sunt pe cale să semneze cu alte divizionare secunde sau din eșalonul trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *