Incredibil! Văcean are tupeul să conteste nota 3

Niciun comentariu

Probabil prea învolburat de la ameţeala atâtor plimbări şi concedii medicale sau de odihnă, „doctorul“ Alin Văcean, acelaşi director, sau fost, al Filarmonicii de Stat din Arad are tupeul să considere nota 3,33 prea mică pentru nivelul său, care nu poate fi decât unul mondial, desigur, dar asta numai dacă privim strict din punctul de vedere al … miştocărelilor din piscine. Văcean nu a avut nici măcar bărbăţia, pentru că demnitatea nici nu mai poate fi adusă în discuţie, de a se prezenta la propria-i evaluare, dar a găsit tupeul să o conteste. Contestă nota, contestă evaluarea, nu-i plac angajaţii, îl urăşte pe primarul Gheorghe Falcă (dar cine nu o face?), alungă melomanii, dă jos dirijorii, vrea să închidă până şi instituţia pe care el o conduce (caz unic în lume).

Aberant este că Văcean susţine că nu a ştiut că are loc evaluarea, în ciuda faptului că şi-a cerut concediu de odihnă exact înaintea evaluării. La fel a procedat şi în cazul celorlalte două date când trebuia să aibă loc evaluarea, doar că atunci a reuşit să facă rost de concedii medicale.

Comisia de analiză a contestaţiei va fi astfel convocată de către Centrul Municipal de Cultură Arad, iar rezultatul este aşteptat pe finalul săptămânii viitoare. Finalul este încă unul departe, Văcean nefiind dispus să renunţe la postul său de director al Filarmonicii. Noi sperăm însă altceva.

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu