În ciuda unui accident nefericit, Ionuț Grosu a parcurs 43 de kilometri la „Ștafeta Carpaților”

Niciun comentariu

În Poiana Braşov s-a desfăşurat Maratonul DHL „Ștafeta Carpaților”, pe traseul Predeal-Râșnov-Poiana Brașov și Stâna de Vale. Evenimentul sportiv a fost organizat în exclusivitate pentru susținerea sportivilor paralimpici calificați anul acesta la Paraolimpiada de la Rio.

Clubul Sportiv Temerarii-Arad a fost reprezentat de Ionuţ Grosu, care a parcurs întregul traseu cu o distanță totală de 42,600 km. Din păcate, Ionuţ a suferit şi un accident. La o coborâre la o viteză de aproximativ 30km/ora, într-o curbă. i-a a sărit o roata de la handbike. Norocul a fost de partea sa, suferind o zgârietură inoră, dar handbike-ul s-a distrus. Ionuţ a continuat şi a reuşit să termine cursa cu un handbike împrumutat. Tot de la Arad mai participat doi atleţi în fotoliu rulant, Tavi Ivat şi George Baltă, care au parcurs o distanță de aproximativ 23 km.

„Ionuţ Grosu este un foarte bun sportiv care practică şi baschet şi tenis de câmp în fotoliu rulant. El are nevoie de susţinere financiară pentru a-şi putea cumpăra echipament şi un cărucior pentru tenis de câmp. Dacă cineva doreşte să-l susţină este rugat să ne contacteze la telefon sau pe adresa de e-mail al Clubului Sportiv Temerarii-Arad ([email protected])”, spune preşedintele CS Temerarii Arad, Gabriel Dronca.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu