Ignea, țintă pentru UTA și în această vară. Ionuț Popa a intrat – însă – pe fir

Niciun comentariu

Probabil, echipa fanion a Aradului nu va face multe mutări la nivel de lot în această vară. În principiu, politica bazată pe jucători tineri din pepinieră și fotbaliști arădeni va merge mai departe și e normal să fie așa, însă în unele partide din finalul stagiunii trecute s-a demonstrat că cel puțin încă unul-doi fotbaliști mai experimentați ar fi bineveniți pentru o formație mai puternică, echipată cu adevărat pentru o luptă la promovare.

Ca și în iarnă, în actualitate a revenit numele lui Alin Ignea. Dorit mult de Roland Nagy, mijlocașul și-a încheiat înțelegerea cu FC Baia Mare, fiind autorul, printre altele, a două dintre cele trei goluri ale echipei sale împotriva UTA-ei în partidele de play-off. Mijlocașul central e încă în vacanță la Timișoara și a rezistat deocamdată asaltului lui Ionuț Popa, care l-a sunat să-l ia la ACS. Fotbalistul de 27 de ani mai are oferte și de la alte divizionare secunde, dar a decis să nu mai plece departe de casă și nici să coboare mai jos de eșalonul secund. Probabil, pe fir va intra cât de curând și nou promovata Luceafărul Oradea, care după Arnăutu (în iarnă), l-a luat recent și pe Paul Păcurar.

În schimb, un alt fost căpitan al „Bătrânei Doamne” dorit de stafful tehnic „textilist” pentru a întări o bandă stânga unde doar Burlă a jucat pe piciorul său, se pregătește deja cu ACS Poli. George Neagu s-a stabilit și el la Timișoara, dar și-a manifestat mereu disponibilitatea și atașamentul față de culorile „alb-roșii”, chiar recent când i-a susținut pe arădeni în cele două baraje din galerie. Și Ignea a fost spectator la ambele partide retur ale barajelor cu Călărași și Voluntari.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu